Home Page Image

WordFactory

tel. +31 302720520

info@wordfactory.nl
 

wf-logo

 

 

Copyright
© WordFactory 1995-2017

WordFactory en het WordFactory-logo zijn geregistreerde handelsmerken van WordFactory.
Alle overige product- en/of bedrijfsnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van de respectieve eigenaren
.


 WordFactory vertaalt & meer


 

WordFactory is een internationaal vertaalbureau gevestigd in Nederland. Wij leveren al sinds 1989 vertalingen en aanvullende diensten: van copywriting tot drukklaar maken, van een kort advies tot een op maat gemaakte applicatie voor uw tekstverwerker. Deze diensten leveren we in, naar en uit vrijwel elke taal, ongeacht het onderwerp.

Vertalingen
Vertalen is onze hoofdactiviteit. We zorgen ervoor dat de betekenis van uw tekst niet verloren gaat tijdens het vertalen naar een andere taal met een andere cultuur en een andere markt.
Of het nu gaat om een folder van een enkele pagina of een vuistdikke handleiding, om een geavanceerde software-applicatie of uw complexe website: onze resultaten dienen exact aan uw eisen, budget en planning te voldoen.
Technische vertalingen, en met name ICT-projecten, zijn onze specialiteit. U bent bij ons aan het juiste adres voor het laten vertalen van software, documentatie, helpsystemen, websites en marketingmateriaal.

Localisatie
Localisatie is een speciaal begrip in de vertaalwereld. Hiermee wordt een belangrijk proces aangeduid: de volledige aanpassing van een product aan een lokale markt. Daarbij komt heel wat meer kijken dan een vertaling en dat vereist extra expertise.
Localisatie is sterk afhankelijk van het zesde zintuig waarover professionele vertalers beschikken. Daarmee voelen ze aan of woorden en termen in een andere taal kunnen worden gebruikt. Vertalers zorgen ervoor dat de software, de documentatie en het studiemateriaal voldoet aan alle plaatselijke voorschriften op het gebied van tijd- en datumnotatie, valuta, postcodes, enzovoort. Soms houdt dat in dat de inhoud moet worden aangepast. Denk bijvoorbeeld aan juridische en financiële zaken.

Detachering
Soms zijn de deadlines uiterst strak of zijn de door u gevraagde werkzaamheden dermate gecompliceerd dat deze alleen ter plaatse in uw eigen team en met uw eigen apparatuur kunnen worden uitgevoerd. Ongeacht de reden: onze specialisten zijn meer dan bereid om in uw eigen omgeving te werken.

Taaltechnologie
U zoekt niet-alledaagse woorden? Speciale projecten op het gebied van taal hebben onze voorliefde. We hebben er vele met succes voltooid, zoals de Nederlandse synoniemenlijst in WordPerfect en Microsoft Office.
Zie de Thesaurus-pagina als u geïnteresseerd bent in een licentie op de door ons ontwikkelde Nederlandse synoniemenlijst voor integratie in een zoekmachine of tekstverwerkende applicatie.

Tarieven en offertes
Ne
em contact met ons op voor actuele tarieven of als u een kosteloze en vrijblijvende offerte wilt ontvangen voor uw project of tekst.