Home Page Image

WordFactory

tel. +31 302720520

info@wordfactory.nl
 

wf-logo

 

 

Copyright
© WordFactory 1995-2017

WordFactory en het WordFactory-logo zijn geregistreerde handelsmerken van WordFactory.
Alle overige product- en/of bedrijfsnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van de respectieve eigenaren
.


 Over ons


 

WordFactory is een kleine organisatie die gedragen wordt door hoogopgeleide professionals. Het bedrijf is opgericht in 1989, financieel en operationeel volledig onafhankelijk, en de dagelijkse leiding is in handen van de eigenaren. Vanaf de oprichting is WordFactory synoniem voor het leveren van kwaliteit door kennis en efficiency.

Elk groter vertaalproject wordt toegewezen aan een afzonderlijke projectmanager. Deze werkwijze zorgt voor snelle communicatie en besluitvorming. Onze projectmanager is verantwoordelijk voor alle onderdelen zoals planning, samenstelling van het team, budget- en kwaliteitsbewaking en voortgangsrapportage. Tevens is hij of zij voor u de contactpersoon met wie u snel en direct kunt communiceren.
Een project wordt vooraf nauwkeurig geanalyseerd en volgens uw wensen gepland. Vervolgens selecteren we de juiste experts (vertalers en reviewers, of partnerbureau in het buitenland) uit onze pool van professionele resources. Ook kiezen we de gewenste terminologie en de beste tools. Een vertaling naar het Nederlands wordt altijd verzorgd door professionals in Nederland. Een vertaling naar een andere taal wordt verzorgd door onze partner in het betreffende land. Alleen op deze wijze kunnen we de kwaliteit en productie garanderen die u en wijzelf eisen in deze moderne vertaalindustrie waarin projectdatums voortdurend schuiven en de materie en tools steeds complexer worden.

Wij vertalen voor u naar en uit de volgende talen:
Nederlands, Engels, Amerikaans, Duits, Frans, Spaans, Portugees, Italiaans, Vlaams, Zweeds, Deens, Noors, Fins, Tjechisch, Russisch, Pools en Hongaars.

Contact opnemen met WordFactory

Als u geïnteresseerd bent in onze diensten, aarzel dan niet contact op te nemen. Wij nemen graag de tijd om uw wensen te bespreken.
Neem contact op met Nelleke Dees of Marcel Brugmans.

WordFactory
Koperslagershoek 44
3981 SB BUNNIK

Tel: +31 30 2720520

E-mail: info@wordfactory.nl
Website: www.wordfactory.nl